Bolagsekonom till Gladsheim Fastigheter

Om du vill arbeta i en bred roll där du får axla ett ägarskap för redovisningen av dina bolag, kan det här vara den utmaning du letar efter. Gladsheim Fastigheter söker nu en ytterligare Bolagsekonom till sitt team. Vi söker dig som trivs bäst i en händelserik miljö med många kontaktytor. Som en nyckelperson i ekonomiteamet kommer du att spela en avgörande roll och bli en integrerad del av en kultur som kännetecknas av samarbete och öppenhet. Är detta din nästa utmaning? Läs vidare och ansök!

Vad vi söker

Som Bolagsekonom har du helhetsansvar för redovisningen av ett antal fastighetsbolag inom en region i koncernen. Du kommer ta ansvar över hela redovisningsprocessen, från löpande bokföring till årsredovisning, samt genomföra analyser av bolagen. I denna roll blir du ett värdefullt stöd för både kollegor inom ekonomi och den lokala ledningen på plats i dina fastigheter. Du kommer också att underhålla och utveckla systemfrågor, med ett särskilt ansvar som superuser för ekonomisystemet.

Gladsheim är ett bolag i förändring, vilket ger dig stort utrymme att komma med egna initiativ och bidra till förbättringar och effektiviseringar inom ditt ansvarsområde. På sikt finns möjligheter för dig att utveckla nya kompetenser och bredda din roll i linje med dina ambitioner och drivkrafter.

Tjänsten är placerad på Gladsheims huvudkontor bredvid Humlegården i centrala Stockholm. Bolaget erbjuder en hybrid arbetsmiljö. Du kommer att arbeta nära hela ekonomiteamet, bland annat Ekonomichef, som du även rapporterar till.

Ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Löpande redovisning, avstämningar och periodiseringar
  • Resultatuppföljning och analys av bolagen
  • Superuser-ansvar för ekonomisystemet
  • Inkomst- och skattedeklarationer
  • Framtagning av årsredovisningar
  • Samarbete med den lokala ledningen inom fastigheterna
  • Medverkan vid fastighetstransaktioner och förvärv
  • Kontakt med myndigheter, revisorer och banker
  • Utveckling och optimering av processer och rutiner inom ditt ansvarsområde

Vem är du?

För att trivas i rollen som Bolagsekonom är du en kommunikativ person som gillar att planera och föra arbetet framåt. Kvalitet är en självklarhet för dig, och du arbetar strukturerat även i en föränderlig miljö. Eftersom rollen innebär ett nära samarbete med flera olika kontaktytor ser vi att du är en lagspelare som uppskattar att nå framgång tillsammans med andra!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av kvalificerad redovisning och arbetar troligtvis idag som Bolagsekonom eller Redovisningskonsult. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsbolag och ett intresse för fastighetsbranschen. Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper i Excel. Du ser systemstöd som det självklara verktyget för att effektivisera och förbättra ditt arbete.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Gladsheim Fastigheter med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Jakob Altensten på Prodiem, tfn tfn 073-344 51 80 eller Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94.

Välkommen med din ansökan!

Gladsheim Fastigheter grundades under år 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter, högskoleorter och regionstäder. Företagets första fastigheter förvärvades våren 2019 och sedan dess har fastighetsbeståndet ökat till att idag omfatta över 3 000 lägenheter. Gladsheim arbetar aktivt med nya förvärvsmöjligheter. Gladsheim är ett långsiktigt fastighetsbolag med ett integrerat hållbarhetstänkande och en tydlig målsättning att genomföra en börsintroduktion. Läs mer om bolaget här.

Gladsheim Fastigheter
Kontaktperson hos Prodiem
Jakob Altensten
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag