Interim Financial Controller – Stockholm City – start omgående

Till ett förvärvsintensivt och internationellt saas-bolag söker vi nu en interim Financial Controller.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm City

Tid:

Start omgående och ca 6 månader.

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Som Financial Controller kommer du att ha ansvar för kvalitetssäkring och upprätthållande av kontakten med koncernens redovisningsbyråer. Du kommer att ta ett helhetsansvar för att höja kvaliteten, etablera strukturer och skapa manualer med tydliga deadlines för att säkerställa en effektiv boksluts- och rapporteringsprocess. Detta inkluderar både att följa redovisningsprinciper och att implementera effektiva rutiner. Du kommer även att säkerställa att förvärvade bolag integreras i koncernen och dess system. Du kommer att ha kontakter i Sverige och internationellt.

Du arbetar i ett nära samarbete med CFO som du också rapporterar till.  

Din profil:

Du har en akademisk bakgrund eller motsvarande med erfarenhet inom controlling och redovisning. Du har arbetat i en internationell koncernmiljö och har erfarenhet av föränderliga miljöer och att sätta strukturer och rutiner på plats. Du är flytande på engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och drivande. Du är noggrann och van att leverera i tid och med kvalitet. Du är orädd och tycker det är motiverande att komma in i något som inte är helt satt. Du trivs i ett bolag i tillväxt där det händer mycket.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Prodiem AB
Kontaktperson hos Prodiem
Sofia Gleistedt
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag