Interim Controller – Stockholm – start oktober

Till en Start-Up i tillväxt söker vi nu en Business Controller till ett interimsuppdrag för att stötta vid kapitalanskaffning samt budget och prognosarbete.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Startdatum oktober och ca 3 månader initialt

Omfattning:

50-100 % av en heltidstjänst

Beskrivning av uppdraget:

Bolaget som är en Start-up befinner sig i en spännande tillväxtfas där du kommer in och bidrar inom finansiering vid ytterligare kapitalanskaffning. Du kommer även att arbete med controllinguppgifter och stötta i budget och prognosarbetet etc. Du rapporterar till ägarna av bolaget.

Din profil:

Du är akademiker och har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll som Controller med erfarenhet av finansiering, M&A där du tidigare har varit med vid kapitalanskaffning i mindre bolag. Du har även arbetat med budget och prognoser. Då bolaget är litet kommer du arbeta brett och ha många kontaktytor.

Du gillar system och är vass på Excel

Som person är du engagerad, driven och självgående. Du känner dig trygg i din roll som Controller och är van att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med andra. Du trivs att arbeta på ett mindre bolag i tillväxt och räds inte att hugga i med både högt och lågt.

Ansökan: 

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Prodiem AB
Kontaktperson hos Prodiem
Susanna Bergman
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag