Business Controller till Consivo

Nu söker vi en affärsnära Business Controller till Consivo! Om du vill bli en del av en framåtlutad organisation med möjlighet till utökat ansvar och personliga framsteg så är detta rätt roll för dig. Du kommer att bli högst delaktig i både strategiska och operativa frågor för att förbättra affären samt utveckla controllerfunktionen i stort. Hos Consivo får du chansen att arbeta i en spännande tillväxtfas i en inkluderande och varm arbetsmiljö. Välkommen till Consivo!

Är detta din nya utmaning?

Consivo har upprätthållit starka kassaflöden och har genomgått en betydande tillväxt de senaste åren, både organiskt och genom förvärv. Detta har ställt högre krav på ett tydligare controllerperspektiv och ekonomistyrning inom koncernen varmed ekonomifunktionen nu kommer att utökas med en Business Controller. I rollen kommer du att arbeta inom Sales & Marketing divisionen i ett nära samarbete med flera av koncernens bolag och VD/ledning.

Som Business Controller kommer att arbeta i en affärsnära roll och bli involverad i en bredd av uppgifter kopplat till ekonomi och verksamhetsutveckling. Du kommer att arbeta affärsnära med uppföljning och analyser, tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag agera stöd till ledningen vad gäller styrning samt medverka till åtgärder som ökar organisationens effektivitet. I rollen kommer du även att få ett stort förtroende i arbetet kring att vidareutveckla och effektivisera processer och systemstöd.

Rollen som Business Controller ingår i ekonomifunktionen på totalt 9 personer och rapporterar till Ekonomichef för Sales Support som är en del av Consivo koncernen. Placering är i fina lokaler på Gärdet i närhet till gym och flera trevliga restauranger i området, med möjlighet till hybridarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som Business Controller är bred och omväxlande, men dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Budget- och prognosarbete
  • Framtagande av rapporter till månads/ årsbokslut
  • Affärsanalys och lönsamhetsuppföljningar
  • Uppföljning och utveckling av KPI-paket
  • Analys av produktmix och prissättning
  • Nära samarbete och stöttning till ett antal bolag inom Sales & Marketing
  • Utveckling av funktionalitet i ERP-system Xledger och Power BI
  • Likviditetsprognoser och valutahantering
  • Delaktig i avtalsskapande och efterlevnad av avtal
  • Diverse Ad-hoc uppgifter
  • Löpande utveckling av rutiner och processer

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och har därefter samlat på dig ca 3-5 års erfarenhet som Business Controller. Alternativt har du erfarenhet som managementkonsult eller inom consulting på Big4. Du besitter en fallenhet för system och digitalisering och har mycket goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

När det kommer till din personlighet är du en nyfiken och analytisk person som motiveras av att åstadkomma resultat. Du är duktig på att dra affärsmässiga slutsatser och att komma med rekommendationer och effektiviseringsförslag på hur arbetet kan förbättras. Samtidigt är du en teamplayer som har lätt för att skapa relationer och samarbeta med dina kollegor. För att bli framgångsrik på Consivo trivs du i en föränderlig och verksamhetsnära miljö.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Consivo med Prodiem. Urval sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073- 384 23 94 eller filippa.gernandt@prodiem.se

Välkommen med din ansökan!

Consivo är en bolagsgrupp specialiserad på försäljning, marknadsföring och distribution av dagligvaruprodukter i Norden. Vi tillhandhåller kommersiella tjänster till varumärkesägare och producenter. Tjänsterna omfattar bland annat införsäljning, säljbearbetning och produktexponering i butiker och andra kanaler där dagligvaror säljs. Produktportföljen består av varor som säljs under egna och andras varumärken, vilka vi marknadsför och distribuerar till restaurangmarknaden och dagligvaruhandeln. Consivo består av över 1000 anställda och har en total omsättning på ca 1,5 miljarder SEK. Läs mer på https://www.consivo.com/

Consivo Group AB
Kontaktperson hos Prodiem
Filippa Gernandt
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag