Interim Redovisningskonsult med fokus på AP – Kungsholmen – start november

Till ett bolag inom fastighetsbranschen söker vi nu en Senior Redovisningskonsult som kan ta ett helhetsansvar för AP-delen.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Kungsholmen

Tid:

Start i november och ca 6 månader.

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

I det här uppdraget kommer du vara en del av ett Redovisningsteam om totalt 6 personer. Du är den som blir ansvarig för AP-delen, dvs leverantörsreskontraarbetet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • se till att inkomna fakturor är rätt konterade
  • göra en del kontroller i den modul som används för leverantörsfakturorna
  • hantera diverse momsfrågor som kan uppstå
  • avstämningar kopplat till AP-delen
  • förekommande utredningsarbete kring fakturor som kan ha kommit fel etc.

Din profil:

Du har en utbildning inom ekonomi och redovisning samt är van och trygg inom hela redovisningsområdet. Du har arbetat självständigt inom AP och kanske tidigare varit ansvarig för den delen inom ett redovisningsteam, eller varit del av den funktionen och känner dig så pass trygg att du kan ta ett självständigt ansvar för detta. Du gillar att arbeta med kvalitetssäkring av rutiner och processer, samt är ansvarstagande och ser till att arbetet blir rätt gjort. Du bör också vara så trygg inom redovisning att du kan se kopplingen mellan AP och det övriga totala redovisningsarbetet.

Vi söker dig som är en bra teamperson och som är både flexibel och prestigelös och framförallt gillar att arbeta med fokus på AP.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Prodiem AB
Kontaktperson hos Prodiem
Maria Gerle
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag