Interimsuppdrag projekt Koncernredovisning – Stockholm – start februari

Till ett bolag i tillväxt centralt i Stockholm söker vi nu en konsult inom koncernredovisning till ett projekt under ca 8 månader.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Startdatum under februari tom september 2025

Omfattning:

Initialt ca 30-50 % och sedan succesivt öka upp till ca 80-100% av en heltidstjänst under uppdragets gång.

Beskrivning av uppdraget:

I detta uppdrag kommer du att driva ett projekt med att implementera AARO och sätta upp strukturen för ca 30 bolag, som tidigare har skötts av ett annat bolag inom koncernen. Du ansvarar för att se till att få systemet på plats och implementera rutiner och processer med en övergång till IFRS.

Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till Ekonomichef.

Din profil:

Du är civilekonom eller motsvarande med gedigen erfarenhet inom koncernredovisning och IFRS. Du är en van projektledare med tidigare erfarenhet av att implementera koncernredovisningssystem som bl a AARO.

Som person är du självgående, strukturerad och van att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Du är van att driva projekt samt att skapa rutiner och processer. Du känner dig trygg i din roll som projektledare med vana att självständigt driva ditt arbete samt har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta.

Ansökan: 

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Prodiem AB
Kontaktperson hos Prodiem
Susanna Bergman
Dela jobbet / uppdraget

Fler lediga jobb / uppdrag